Banes Motor České Budějovice
10.02.2015, Tisková zpráva

Fandové a hráči Motoru dělali radost v Bazalce

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už tradiční předvánoční akce pro Centrum Bazalka měla letos mezi fanoušky Motoru úžasný ohlas. Příznivci si mohli prostřednictvím fanshopu rezervovat konkrétní dárek pro konkrétní dítě a mnoho z nich tak skutečně učinilo. Za hendikepovanými dětmi přímo do centra pak s vybranými hračkami a kompenzačními pomůckami zajeli Martin Heřman, Rok Pajič a Aleš Kotalík a radost dětiček byla nádherná a nelíčená.
Centrum Bazalka opět po roce navštívili hokejisté a měli tentokrát plné ruce, a to i poté, co dětem rozdali jejich dárečky. Jak je to možné? Inu, protože některé nadšené děti se hokejistům doslova vrhaly do náruče a radost v jejich očích byla skutečně obrovská. "V Bazalce jsem byl poprvé, ale moc se mi tady líbilo. Pro děti, které neměly tolik štěstí, je tady krásné prostředí. Celé zařízení jsme si prošli, bylo to opravdu moc zajímavé a je úžasné, že se někdo takhle o hendikepované děti dokáže postarat," netajil své pocity útočník Rok Pajič.


Mezi dárky pro děti nechyběly pěnové stopy a značky na sportovní aktivity, navlékací hra, skládací mozaika a kuličková dráha pro rozvoj motoriky, chytrá lokomotiva a skládání zvířátek pro rozvoj rozumových schopností a další nápadité pomůcky, které zpříjemňují život dětem v Bazalce. "Tentokrát jsme zvolili tuto formu, kde každý z dárců vybíral pomůcku pro konkrétní dítě. Chtěla bych všem, kdo se do akce zapojili, moc poděkovat, radost dětí byla skutečně nesmírná," usmívala se ředitelka centra Bazalka Vanda Polívková. Šlo o další krásný důkaz toho, že v Motoru to není jen o hokeji, ale také pomoci a hlavně o radosti.


Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....