Banes Motor České Budějovice
25.06.2014, Tisková zpráva

Motor bude i v další sezoně pohánět ČEZ

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Velmi důležitý krok učinil českobudějovický Motor. I pro nadcházející sezonu se dohodnul na spolupráci se společností ČEZ a její jméno tak i nadále ponese ve svém názvu - ČEZ Motor České Budějovice. Partnerství, které obrovskou měrou přispělo k záchraně hokeje v Českých Budějovicích, tak bude pokračovat.
Společnost ČEZ přispěchala s pomocí v době, kdy budoucnost českobudějovického hokeje nebyla zdaleka jistá. Jako generální partner tak velmi výrazně pomohla k záchraně hokeje i 1. ligy. "Dohoda se společností ČEZ byla pro nás klíčová i pro následující sezonu. Jsme ohromně rádi, že se nám podařilo navázat na spolupráci, která nám v uplynulé sezoně pomohla zachránit tradici českobudějovického hokeje," neskrýval radost generální manažer ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

Ve stejném duchu hovořil i vedoucí Útvaru vnitřních a vnějších vztahů ETE Petr Šuleř: "ČEZ přistoupil k podpoře českobudějovického hokeje ve velmi těžké době. Dnes už je jasné, že klub se podařilo dobře nastartovat a naše podpora v následující sezoně by měla přispět k tomu, aby se ČEZ Motor přiblížil k dlouhodobějšímu cíli, tedy návratu do extraligy." Na tom se vedení klubu, společnosti ČEZ, ale i všichni fandové a partneři českobudějovického hokeje určitě shodnou.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....