Banes Motor České Budějovice
30.11.2014, Michal Špírek

Hráčem měsíce se stal Tomáš Nouza. Ptejte se ho v offline rozhovoru!

Tomáš Nouza se stal Hráčem měsíce listopadu a tak je tu prostor pro vás - položte nejproduktivnějšímu hráči první ligy svou otázku v offline rozhovoru. Nouza nasbíral v jedenácti listopadových zápasech neuvěřitelných dvacet čtyři kanadských bodů.

Výsledky hlasování

Doma nebo venku, Tomáš Nouza boduje jak na běžícím pásu. Českobudějovičtí diváci výkony Nouzy ocenili i v hlasování o hvězdu domácích duelů. V listopadu zazářil i brankář David Gába, ale ten nastoupil pouze ve čtyřech duelech. Hvězdou měsíce se tak stal právě útočník Tomáš Nouza, který se v listopadu vyšvihl na pozici nejproduktivnějšího hráče první ligy.

Výsledky z hlasování o Hvězdu zápasu z domácích utkání byly následující:

1. Tomáš Nouza - 2x první hvězda zápasu, 1x druhá hvězda zápasu
2. David Gába - 2x první hvězda zápasu, 1x druhá hvězda zápasu
3. Hynek Kůdela - 1x první hvězda zápasu, 1x druhá hvězda zápasu

Hráč měsíce listopadu: TOMÁŠ NOUZA

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 11
Branky: 11
Asistence: 13
+/-: +6
Trestné minuty: 2
Vítězné branky: 3

Asistent kapitána ČEZ Motor je členem formace, která drtí jednoho soupeře za druhým. Hbitému forvardovi sedla spolupráce s Josefem Strakou a když přidá ruku k dílu Martin Heřman, málokdo dokáže tuto trojici zastavit. Nouza v listopadu zaznamenal výjimečných 24 kanadských bodů a po 29 prvoligových kolech je nejproduktivnějším hráčem první ligy se ziskem 49 bodů. Jen pro srovnání, loni zaznamenal nejproduktivnější hráč Českobudějovických, Aleš Kotalík, za celou základní část 31 bodů.

Nouza pochází z Písku, ale na start za České Budějovice si musel počkat až do svých jednatřiceti let. Většinu své kariéry do té doby spojil s klubem z Mladé Boleslavi, v zahraničí nikdy nepůsobil. V dresu Bruslařského klubu se útočník stal v uplynulých dvou sezónách nejlepším střelcem první ligy. Nouza má na kontě i 190 extraligových zápasů, ve kterých dokázal posbírat 67 bodů. Tomáš Nouza - Hráč měsíce listopadu! Na vaše otázky bude útočník odpovídat ve videorozhovoru.

!!! OTÁZKY NA TOMÁŠE NOUZU POKLÁDEJTE ZDE !!!

Předchozí vítězové ankety Hráč měsíce:

ZÁŘÍ: Ondřej Bláha
ŘÍJEN: Josef Straka
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....