Banes Motor České Budějovice
18.11.2014, Miroslav Mayer

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. (dále jen „HC“) KONANÉHO DNE 3.11.2014

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Zveřejňujeme další zápis z jednání správní rady.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, o.s. (dále jen „HC“) KONANÉHO DNE 3.11.2014

Přítomni:
-	Milan Janoušek
-	Jan Ryba
-	Milan Šesták
Omluven:
-	Aleš Kotalík
Jednání Správní rady zahájeno v 11:00 hodin dne 03.11.2014.
1. Hospodářský výsledek sezóna 2013/14 Správní rada trvala na formálním a řádném předání účetních dokladů za uplynulé účetní období, ke kterému došlo teprve v polovině měsíce října, a tedy občanské sdružení mohlo podat daňové přiznání v náhradním termínu. Hospodářský výsledek sezóny 2013/14 pro klub není optimistický, i když se po událostech uplynulé sezóny snad ani lepšího výsledku čekat nedalo, tedy celková ztráta činí 3.027.000,-Kč. V současné chvíli občanské sdružení plní veškeré své závazky, včetně vypořádání závazků minulých, plánovaný rozpočet klubu na letošní hokejovou sezónu je z 90% zajištěn.

2. Trenérská rada
Správní rada se účastnila jednání Trenérské rady, kdy ústředním tématem byly sportovní výsledku družstva Juniorů. Po základní informaci trenéra se vyjádřili jednotliví členové Trenérské rady k celkové situaci kolem týmu, kdy se zvažovala možná opatření a následující kroky s přihlédnutím k možnostem týmu, klubu, atd.

1) Předložena a schválena strategie „Taktický plán pro následující utkání“
2) Trenérská rada bude v týdenním režimu vyhodnocovat situaci v družstvu, poznatky z utkání, tréninkový proces
3) R. Bělohlav II. asistent trenéra Juniorů
4) Plán na práci s týmem v mezicyklu, období reprezentační přestávky
Trenérská rada zdůraznila, že nepodceňuje situaci, a navržená opatření vnímají jako adekvátní.

3. Hráčská základna
Trenérská rada projednala návrh trenérů a následně doporučila přesun hráče Nedorosta 2008 do ročníku 2006. Důvodem je rozvoj hráče s přihlédnutím k jeho hokejovým a technickým dovednostem, aktuální formě, kdy patří k nejlepším v ročníku 2007, prosazuje se v zápasech svého týmu, kdy si připisuje 80% vstřelených branek. Správní rada souhlasí s doporučením Trenérské rady s omezením na dva měsíce, následně bude vyhodnocen přínos pro hráče. Trenérská rada projednala žádost rodičů hráče Jan Horák na umožnění hostování. Na základě odůvodnění a skutečnosti, že v daném ročníku je dostatek hráčů doporučuje schválit hostování hráče. Správní rada doporučení Trenérské rady akceptuje a souhlasí.

Prezident Správní rady Milan Janoušek …………………………………….
Člen Správní rady Jan Ryba …………….………………………………….
Člen Správní rady Milan Šesták …………….………………………………….

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice