Banes Motor České Budějovice
11.06.2014, Tisková zpráva

Další velký sponzor podepsán, evocati pokračuje!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Nejdůležitějším předpokladem k dobrému fungování hokejového klubu je dostatečný počet sponzorů a reklamních partnerů. ČEZ Motor České Budějovice se může pochlubit další uzavřenou smlouvou s velkým přispěvatelem, společností evocati. Ta se stala hrdým partnerem Motoru v loňské sezoně a bude pokračovat i v té následující.
Podpis smlouvy mezi evocati a ČEZ Motor České Budějovice stvrdili Radek Gutwirth a Roman Turek

Společnost evocati je na trhu relativně nová, byla založena v roce 2008. Mezitím se ale na jihu Čech a nejen zde velmi dobře etablovala a její spojení s hokejovým klubem ČEZ Motor České Budějovice je toho dalším důkazem. "Chceme se podílet na tom, aby českobudějovický sport měl co nejlepší úroveň, proto jsme se v loňském roce rozhodli podpořit Motor a jsme moc rádi, že naše spolupráce bude pokračovat i v další sezoně. Zakládáme si na tom, že naše partnerství jsou dlouhodobá," vysvětloval jednatel evocati Radek Gutwirth.

Radost z velké finanční podpory neskrýval samozřejmě ani prezident Motoru Roman Turek. "evocati byla jedna ze společností, jejichž podporu jsme nově získali ve velmi složitém období nejistoty kolem českobudějovického hokeje. Ukázalo se, že to bylo šťastné spojení a je skvělou zprávou, že bude pokračovat i nadále," sděloval své dojmy první muž hokejového klubu. I podpis této smlouvy je dalším důkazem toho, že cesta, kterou nastavilo vedení Motoru, je dobře vnímána nejen veřejností, ale i partnery a podporovateli hokeje v Českých Budějovicích.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....