Banes Motor České Budějovice
19.05.2014, Klub

Milujete hokej? Staňte se Motoráckým srdcařem!

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Už v době, kdy se rodila myšlenka nového Motoru, přemýšleli všichni lidé z klubu o tom, jak více zapojit oddané motorácké fanoušky. Před startem sezony 2014-15 konečně nastal ten správný čas, kdy dlouhodobá akce "Motorácký srdcař" vstoupí mezi ty nejvěrnější z věrných. Pokud českobudějovický hokej skutečně milujete a chcete ho podpořit v rozvoji, tenhle projekt je tu právě pro vás! Fanděte srdcem!

O co vlastně jde?

Jde o možnost stát se víc, než jen fanouškem. Těch si klub samozřejmě ohromně váží, ale Motorácký srdcař je ještě o malý stupínek výš. Půjde o skupinu, která bude ke klubu přimknuta téměř pupeční šňůrou. Její členové získají naprosto unikátní suvenýry, které nebude možné nikde koupit, a budou zváni na různé speciální klubové akce.

A co tedy Motorácký srdcař získá?

Čestný certifikát "Motorácký srdcař 2014“ s podpisy hráčů a vedení klubu
Speciální dres "Motorácký srdcař 2014"
Speciální šálu "Motorácký srdcař 2014“
Sběratelskou samolepku "Motorácký srdcař 2014“
Pozvánky na speciální akce klubu pro "Motorácké srdcaře"
Zveřejnění jména v sekci "Motorácký srdcař“ na hcmotor.cz a na nově vzniklé tabuli cti v Aréně

Jak se tedy stát členem klubu "Motoráckých srdcařů?

Po zaplacení ročního příspěvku 5000 Kč a vyplnění formuláře ve Fanshopu se člověk stane na rok člověkem se speciálním vztahem ke klubu, „Motoráckým srdcařem“! Ihned po zaplacení příspěvku ve Fanshopu obdrží šálu, samolepku a čestný certifikát. Vrchol pak přijde přímo při prvoligovém zápase, kdy každý "Motorácký srdcař" dostane na ledě z rukou vedení klubu speciální dres!

Být srdcař samozřejmě i dál znamená (jak trefně poznamenal na Facebooku fanoušek Jaroslav Mynář) jezdit ve všední den přes celou republiku na výjezdy, chodit na zápasy i se zlomenou nohou, pojmenovat svého psa Motor nebo se kvůli Motoru i pohádat v hospodě, další způsob jsme vám právě představili.

Celá akce se rozběhne s prodejem permanentek, ve Fanshopu se budete moci registrovat od čtvrtka 22. května. Srdcařem se můžete stát i prostřednictvím e-shopu, aniž byste museli někam chodit!
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice