Banes Motor České Budějovice
24.02.2014, Miroslav Mayer

JUN: KLA - CEM 4:0 - Juniorka opět venku nedokázala bodovat

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Juniorka HC České Budějovice svůj druhý zápas ve skupině o baráž prohrála. Doplatila totiž na svoji letošní nemohoucnost na hřišti soupeřů a na Kladně nedala ani branku a inkasovala hned čtyřikrát. Pokud se její výsledky venku nezlepší bude situace juniorky kritická.

Druhé utkání NOEN extraligy juniorů ve skupině, bojující o baráž, mělo jednoznačný průběh. První branky zápasu se diváci dočkali nakonec ještě v první třetině. Deset vteřin před vypršením úvodních dvaceti minut se totiž trefil domácí útočník Patrik Machač. Kladno úvodní branka evidentně nakopla a pár minut po začátku druhého dějství už to bylo 2:0. Červené světlo za Gábovou brankou se rozsvítilo po střele Vladimíra Macháčka.

Domácí se ale nespokojili s vedením o dvě branky a těsně před polovinou zápasu svůj náskok ještě navýšili. Branka z hole Dominika Habrdly byla už třetí, kterou lovil hostující brankáře ze své sítě. Své vítězství Kladno definitivně potvrdilo v 38. minutě, kdy dal Jakub Kuzďas branku v přesilové hře. Ze strany domácích to bylo vše a Českobudějovičtí se už na nic nezmohli. Z Kladna tak odjeli poraženi 4:0.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....

×
×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
Banes Motor České Budějovice