Banes Motor České Budějovice
18.05.2013, HC České Budějovice

O trénink a podpisy hráčů byl v Hopsáriu zájem

Č. B u d ě j o v i c e - V sobotu 11.května proběhla v českobudějovickém Hopsáriu další akce na podporu sportovních aktivit dětí a zároveň ukázka hokejového tréninku žákovského týmu. Akce nazvané “Hokejový trénink v Hopsáriu“ se zúčastnilo přes pět set návštěvníků. Zájem byl i o podpisy Jiřího Šimánka, Jakuba Suji a Tomáše Knotka.

Dne 11.5.2013 jsme připravili pro děti z Českých Budějovic akci „Hokejový trénink v Hopsáriu". Velmi nás potěšil široký zájem dětí i rodičů, když se v průběhu odpoledne akce účastnilo více jak pět set návštěvníků. Co jsme pro ně připravili? Mohli si s námi zatrénovat, protáhnout, zastřílet na branku a navázat kamarádství s dětmi, kteří se již hokeji v našem klubu věnují. Tréninkem děti provázeli hráči základny A, společně s trenéry HC České Budějovice, pomoc s organizací přišli hráči šesté třídy a společně trénovali. No spíše se hokejem bavili a hráli, ze všech stran byl slyšet veselý smích, děti se věnovali cvičení na bosách, žebříku, překážkám, a účastnili se florbalových utkání. Samostatným stanovištěm, které jsme pro nové hokejisty připravili, byla možnost vyzkoušet si kompletní hokejovou výstroj. Po zvládnutí této operace, kdy průměrný čas oblékání se pohyboval okolo dvaceti minut, odměnou byla cílová fotografie hráče. Dalším překvapením byla účast extraligových hráčů HC MOUNTFIELD, kapitána Jiřího Šimánka, útočníků Jakuba Suji a Tomáše Knotka, kteří velmi trpělivě rozdávali autogramy a odpovídali na otázky možná budoucích hokejistů. Při rozhovorech s rodiči jsme vnímali velmi pozitivní odezvy a podpory aktivit našeho klub. Akce „Hokejového tréninku v Hopsáriu,“ se zkrátka líbila. Nakonec jsme museli přislíbit, že akci pro děti zopakujeme, takže je na co se těšit.

O tom, co se všechno na akci dělo, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....