Banes Motor České Budějovice
26.10.2012, Radek Papáček

Nedělního utkání s Pardubicemi se zúčastní trubači

Vimperští trubači se v posledních sezonách stali součástí koloritu domácích zápasů v Budvar Aréně. Zástupci vedení HC MOUNTFIELD a samotných trubačů tak jednali o vzájemné spolupráci také v letošní sezoně. „Dlouhodobé spolupráce si vážíme a i nadále se rádi budeme snažit podpořit atmosféru během utkání. Pracovní povinnosti nám však neumožňují zúčastnit se všech domácích zápasů v základní části,“ říká Jan Vráblík, zástupce trubačů.

Skupina trubačů však z Budvar Arény nezmizí. V polovině měsíce října se zúčastnili utkání s Karlovými Vary a podpořit hokejisty HC MOUNTFIELD se po dohodě s vedením klubu například chystají také v příštím domácím utkání s Pardubicemi. „Vytížení trubačů respektujeme. Nechceme však o ně přijít úplně, a tak jsme se snažili společně dospět k určité dohodě a najít zápasy v naší termínové listině, kterých se trubači mohou ve své plné sestavě zúčastnit,“ říká Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer HC MOUNTFIELD.

V této chvíli je tak jisté, že trubači z Vimperku se do konce tohoto kalendářního roku zúčastní pěti domácích utkání v Budvar Aréně. „Samozřejmě však spolu nadále budeme v kontaktu. A pokud nalezneme další vhodná utkání, trubače v našich ochozech rádi uvítáme,“ dodává Zdeněk Blažek.

Dohodnuté termíny s trubači do konce roku 2012

28.10.2012, neděle
HC MOUNTFIELD – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

18.11.2012, neděle
HC MOUNTFIELD – HC Oceláři Třinec

30.11.2012, pátek
HC MOUNTFIELD – HC Slavia Praha

19.12.2012, středa
HC MOUNTFIELD – HC Sparta Praha

26.12.2012, středa
HC MOUNTFIELD – Rytíři Kladno

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....