Banes Motor České Budějovice
13.05.2012, Pavel Kortus ml.

Roman Vráblík věří, že Češi oberou Rusy o první body

Č. B u d ě j o v i c e - Čeští hokejisté se na světovém šampionátu výkonnostně zvedají a udobřují si znepokojené fanoušky. V neděli jim budou stát hokejisté Ruska, kteří zatím jako jediní na turnaji neztratili ani bod. Roman Vráblík však věří, že právě naši reprezentanti budou první, kdo Rusy oberou o první body. Mladý českobudějovický bek tipuje výhru 3:2. Uvidíme, jestli bude se svým úspěšný.

Tip Romana Vráblíka na zápas s Ruskem – 3:2

Rusko je silný soupeř a zápasy s nimi jsou vždy hodně vyhrocené. Myslím si, že bude chytat Kovy, který s Ruskem má hodně dobré zápasy. Bude to kvalitní zápas, protože v našem týmu hraje mnoho hráčů z KHL. A jako správný fanoušek věřím, že můj tip vyjde. Na hokej se budu dívat doma s přítelkyní.

Tip redakce – 2:4

Rusové jsou zatím jediným týmem, který na turnaji neztratil ani bod. Svoji sílu potvrdili naposledy proti Švédům, když otočili nepříznivý průběh a do té doby suverénní seveřany porazili 7:3. Češi naváží na zlepšené výkony z posledních zápasů, ale na silného soupeře mít nebudou. Na ledě bude znovu excelovat Malkin a Rusové vyhrají 4:2.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....