Banes Motor České Budějovice
04.05.2012, Petr Novotný

Tipujte zápas Česka s Dánskem na MS s Jiřím Šimánkem

Č. B u d ě j o v i c e – Češi startují mistrovství světa a hokejisté HC MOUNTFIELD pokračují v přípravě na nadcházející sezonu extraligy. Nicméně i hráči budějovického klubu zápasy svých reprezentačních kolegů poctivě sledují. Vy teď máte jedinečnou možnost poměřit si s českobudějovickými hokejisty své síly. Myslíte si, že dokážou trefit správný výsledek nebo budete přesnější vy? První zápas pro fanoušky odhadl útočník Jiří Šimánek.

TIP Jiřího Šimánka na zápas Česko-Dánsko

Výhra 5:0

První zápas hrajeme s Dány, a když se tak koukám na oba týmy, myslím si, že to bude jednoznačná záležitost pro náš tým a vyhraje bez větších potíží 5:0. Kovy by měl podle vyjádření trenéra Hadamczika chytat od začátku a myslím si, že moc práce mít nebude a udrží čisté konto.

TIP redakce www.hokejcb.cz

Výhra 3:1

V prvních zápasech je těžké tipovat přesný výsledek. Nicméně s téměř stoprocentní jistotou si troufáme říct, že Češi Dány porazí a vstoupí do šampionátu vítězně, i když moc gólů v utkání nepadne. Jakub Kovář sice nebude v takové permanenci jako v posledním reprezentačním utkání proti Rusku, ale v klíčových okamžicích tým podrží svým pověstným klidem.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....