Banes Motor České Budějovice
18.11.2011, Redakce

ART4KIDS aneb CELEBRITY FASHION SHOW

Celebrity v roli modelek na velké přehlídkové scéně, nejnovější módní trendy známých českých i zahraničních značek, multimediální a laserová show, mapping nebo interaktivní projekce. To je jen zlomek toho, co přinese ART4PROMOTION na letošní BENEFIČNÍ PŘEHLÍDCE PRO NADACI TEREZY MAXOVÉ DĚTEM s tématem „Evolution“ aneb „CELEBRITY FASHION SHOW“.

VII. ročník Benefiční přehlídky pro Nadaci Terezy Maxové dětem vypukne ve čtvrtek 24. listopadu 2011 od 19.30 hodin ve zbrusu nové multifunkční hale Pavilonu T v areálu Výstaviště České Budějovice. Diváci se mohou těšit na známé herce a herečky, zpěváky a moderátory, kteří se objeví v netradiční roli modelů a modelek. Kolekce známých módních značek předvedou na mole známé herečky Kateřina Brožová, Bára Kodetová, Tereza Kostková, herec Miroslav Šimůnek, moderátorky pořadu Dámský klub rádia Frekvence 1 Linda Finková, Sandra Pogodová nebo Vlaďka Dušík Pirichová nebo zkušená party lady Gábina Partyšová, která navíc celým večerem, společně s populárním hercem, zpěvákem a moderátorem Romanem Vojtkem, diváky provede. Na mole zazáří kromě dalších známých celebrit také dvojice Dae Men, která navíc vystoupí se svým akrobatickým uměním. Kromě modelek agentury Artmodels se mohou návštěvníci show těšit na topmodelku Agátu Hanychovou a finalistky prestižní soutěže krásy ČESKÁ MISS Michaely Maláčové, mezi nimiž uvidíte i Českou Miss 2011 a českobudějovickou rodačku Jitku Nováčkovou. Pánské kolekce představí finalisté soutěže Muž roku 2011 v čele s vítězem Martinem Gardavským. Módní galavečer osvěží svým vystoupením také finalista pěvecké soutěže X-FAKTOR Ondřej Ruml nebo zpěvačka Klára Vytisková se svou skupinou Toxique. Nová multifunkční hala, Pavilon T na Výstavišti, nabídne nový prostor pro laserovou a projekční show, videomapping a další nové technologie.

V průběhu večera bude slavnostně předán šek s finanční pomocí Nadaci Terezy Maxové dětem. V loňském roce si převzala šek, zatím v rekordní výši 350 tisíc korun, samotná patronka Nadace Tereza Maxová. Společně s dary z minulých ročníků jsme tak překročili fantastickou hranici MILION korun.

Benefiční přehlídka se koná pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje pana Jiřího Zimoly a patronem projektu je Statutární město České Budějovice.

Generálním partnerem letošní Benefice je společnost KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. a již tradičním donátorem společnost Sanatorium ART České Budějovice.

Vstupenky na benefiční přehlídku bude možné zakoupit v průběhu listopadu v předprodeji sítě TICKETPRO, v DK Metropol České Budějovice nebo přímo v agentuře Art4promotion (tel.: 387 311 125) za 280 korun nebo přímo na akci za 330 korun.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....