Banes Motor České Budějovice
28.10.2011, Redakce

Aleš Kotalík odpovídal fanouškům v off-line rozhovoru!

Č. B u d ě j o v i c e – Jeho příchod na jih Čech vzbudil velký rozruch. A tak není divu, že do off-line rozhovoru mezi fandy budějovického hokeje a Alešem Kotalíkem, přišlo obrovské množství dotazů nejrůznějšího charakteru. Redakce webu pro něj 55 dotazů vytřídila a zkušený hokejista na ně s chutí odpověděl. Nevyhýbal se ničemu. Uvedl, jakou muziku poslouchá nebo zavzpomínal na školní léta. „O příští sezoně se budu rozhodovat po téhle, ale rozhodně nevylučuji, že tady zůstanu,“ potěšil odpovědí na dotaz o budoucnosti v HC MOUNTFIELD.

Čtenáře webu zajímaly věci z různých oblastí. I když je pravda, že nejvíce dotazů směřovalo na působení Aleše Kotalíka v Českých Budějovicích, jeho vztahu s Buffalem a možnost, že se ještě do Ameriky vrátí. „Je to tak, že mám stále platnou smlouvu s Buffalem a jestli mě povolají zpátky, budu muset jít zpátky,“ trpělivě několikrát zopakoval fakt, který vysvětloval už při svém příchodu do HC MOUNTFIELD.

Časté dotazy také směřovaly na atmosféru uvnitř týmu, jeho kvalitu i ambice. Aleš Kotalík také vysvětloval s kým si nejvíce rozumí. „Mimo hokej asi s Petrem Sailerem, se kterým se znám z Jindřichova Hradce už od dětství,“ uvedl mimo jiné. Zapřemýšlel nad tím, že by nebylo špatné, kdyby se v budějovickém dresu sešli odchovanci klubu z NHL a prozradil pro mnohé zajímavou věc, že nejblíže návratu do Budějovic z NHL má podle jeho názoru Radek Martínek. Pochvaloval si také spolupráci s Jiřím Šimánkem a Pavlem Kašpaříkem a odhadl možnosti v této sezoně. „Do play-off se dostaneme a tam chceme udělat co nejlepší výsledek,“ tvrdí odhodlaně Aleš Kotalík.

Pousmál se nad otázkou, jestli někdy ještě oblékne dres jindřichohradeckého klubu a pak především nad tím, jestli je jeho otec Viktor (známý jindřichohradecký stomatolog) tím, kdo se stará o jeho zuby. Ze svého soukromí prozradil, že nemá vyhraněný hudební styl a občas si pro odreagování zahraje na playstationu. Vedle toho zavzpomínal na léta strávená na gymnáziu J. V Jirsíka. Rád si připomněl některé profesory a přiznal se, že mu moc nevoněly hodiny fyziky pod dohledem prof. Vopálky.

Jeden z nejzajímavějších dotazů se týkal toho, jestli si myslí, že bude reálné, aby hráči z NHL po jeho vzoru chodili do Evropy na farmu. Tohle podle něj budoucnost nebude. „Je to hodně složitý administrativní proces,“ uvedl s tím, že se mu povedl dotáhnout do konce jen díky nadstandardním osobním vztahům v Buffalu Sabres a týmy NHL mají raději hráče pod dohledem ve své organizaci.

Za všechny dotazy fanouškům Aleš Kotalík poděkoval a poprosil je, aby týmu zachovali přízeň a našli si cestu na stadion v ještě větším počtu.

PŘEČTĚTE SI ODPOVĚDI ALEŠE KOTALÍKA NA OTÁZKY FANOUŠKŮ!

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....