Banes Motor České Budějovice
27.10.2011, Radek Papáček

René Vydarený nominován do reprezentace

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Obránce HC MOUNTFIELD René Vydarený byl nominován do slovenského národního mužstva! Třicetiletý hokejista obdržel pozvánku na mezinárodní turnaj Deutschland Cup 2011, který se uskuteční v Mnichově během listopadové reprezentační přestávky v termínu 11. - 13.11.2011. Kouč Vladimír Vůjtek, který v létě převzal slovenské mužstvo, má navíc v hledáčku také dalšího obránce z týmu HC MOUNTFIELD.

„Jedná se o Petera Mikuše, který by měl dle slov Otto Sykory, generálního manažera slovenské reprezentace, dostat příležitost na další akci slovenského národního mužstva,“ uvedl Josef Zajíc, sportovní manažer HC MOUNTFIELD.

Nový realizační tým si na Německém poháru odbude svou premiéru a nechce nechat nic náhodě. Lodivod Vladimír Vůjtek uvedl, že kostru týmu budou tvořit hráči z ruské KHL. Stejně jako během celé reprezentační sezony. Do Německa Vůjtek plánuje nominovat celkem osm obránců, mezi nimiž tak nebude chybět ani zástupce českobudějovického hokeje.

René Vydarený v probíhajícím extraligovém ročníku odehrál 15 zápasů, v nichž si připsal 4 kanadské body za 2 vstřelené branky a 2 asistence. V hodnocení účasti na ledě při vstřelených a obdržených brankách má bilanci +3.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....