Banes Motor České Budějovice
04.02.2011, redakce

Tipsport Lounge opět míří do Českých Budějovic

V příštím domácím zápase bude na stadionu pro fanoušky k dispozici opět VIP tribuna Tipsport Lounge přímo u ledu. I vy máte šanci vidět parádní hokej z bezprostřední blízkosti a ještě ve společnosti krásných dívek z Tipsport Teamu. Stačí si vsadit u Tipsportu na hokej v soutěži Tiphokejová5 a umístit se mezi 5 nejlepšími sázkaři. Pokud uspějete, čeká na Vás kromě pohodlného sledování hokeje z exkluzivní lóže ve společnosti nádherných členek Tipsport Teamu také merchandising domácího týmu, věci na fandění, prohlídka útrob stadionu a samozřejmě perfektní hokejový zážitek.
Tipsport Lounge měla premiéru 24. září v Plzni. Od té doby je pravidelně každý týden na vybraných zápasech extraligy. Tam, kde se objeví, nechybí ani trojice dívek Tipsport Teamu. I pro ně je zápas vždy velkým zážitkem. "Hokej nás baví a z Tipsport Lounge je to prostě skvělá podívaná," říká Míša z Tipsport Teamu.

www.tipsportteam.cz
www.tipsport.cz
www.tiphokejova5.cz

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....