Banes Motor České Budějovice
01.05.2010, Miroslav Mayer

Junioři začínají přípravu

Č. B u d ě j o v i c e - Juniorský tým HC České Budějovice zahájí v pondělí 3.5. přípravu na další sezónu. Mužstvo vede prozatímní dvojice trenérů Ladislav Kolda a Jan Trummer a kádr mužstva dozná velké omlazení. V kádru je zatím i velké množství hokejistů ročníku 1993, kteří věkem ještě patří do staršího dorostu.

Mužstvo hned v pondělí absolvuje testy a pak se již rozběhne klasická letní příprava. Ta potrvá do konce školního roku a pak bude následovat dovolená. Nástup na led je zatím plánovaný na 19.července. Na mužstvo čeká náročný program. Trénovat se bude v hale, v plánu je spinning a využívat by mužstvo mělo i inlainové hřiště, které vzniklo v druhé hale. Velká část přípravy se bude odehrávat v přírodě, kde budou junioři nabírat potřebné fyzické síly. Po nevydařené loňské sezóně se bude chtít mužstvo příští sezónu dostat v tabulce výše a nemít sestupové problémy. V příští sezóně totiž extraligu opustí hned čtyři týmy a jeden půjde do baráže.

Kádr juniorského týmu pro přípravu:

Brankáři: Ondřej Bláha, Martin Hnízdil, Šimon Hrubec, Pavel Kantor.

Obránci: Josef Klement, Jan Předota, Martin Semrád, Miloslav Jáchym, Pavel Kolařík, Jan Štěpán, Lukáš Kříž, Ondřej Liška, David Cifreund.

Útočníci: Jakub Marek, Marek Vaniš, Jaroslav Šaršok, Tomáš Rousek, Lukáš Sedlák, Michal Švihálek, Jakub Babka, Radek Seidl, Vladimír Zvoník, Eddie Turek, Lukáš Sumerauer, Adam Přibyl, Martin Sekera, Roman Bernat, Petr Koblasa, Lukáš Moudrý.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....