Banes Motor České Budějovice
06.05.2002, David Schlegel

Proběhla valná hromada

30. dubna v podvečer se uskutečnila valná hromada HC České Budějovice. Prezident klubu RNDr. Petr Podlaha zhodnotil uplynulou sezónu, probírala se stavba stadionu, provozní záležitosti a činnost klubu od mládeže až po dospělé. O sportovní činnosti a ekonomice informoval generální manažer Jaroslav Pařízek.
Ekonomická situace klubu, která byla před sezónou špatná, se stabilizovala. Valná hromada odsouhlasila změnu stanov klubu. Nyní již nesmí žádný profesionální zaměstnanec klubu zastávat funkci ve správní radě. Tím pádem ukončili činnost ve správní radě marketingový a sportovní manažer Jaroslav Pouzar a trenér juniorů Jan Tlačil. Počet členů rady se zvýšil z devíti na dvanáct. Pět členů rady zastupuje individuální (fyzické) členy klubu. K dosavaním členům RNDr. Petru Podlahovi a JUDr. Františku Vavrochovi byli zvoleni JUDr. Milan Tripes, JUDr. Petr Dušek a podnikatel František Jelen. Sedm členů rady zastupuje právnické osoby, jsou to tzv. kolektivní členové, kteří zastupují v radě sponzory klubu. Původní počet pěti právnických osob byl navýšen na sedm. Ze správní rady odstoupily Bosch a ČSOB, zůstaly firmy Budějovický Budvar, VSB Hochtief a Motor Jikov. Nově pak přibyly firmy Madeta, a.s., Koh-i-nor, a.s., Jihočeská plynárenská, a.s. a město České Budějovice. Všechny tři zmíněné firmy by měly významným způsobem vstoupit do klubu. Rozpočet na sezónu 2002/03 by se měl pohybovat okolo 50 miliónů korun a je již v podstatě uzavřen.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....