Banes Motor České Budějovice
04.01.2002, David Lukeš

Na sever za pravdou

Pravdu se dnes vydali naši hokejisté hledat na severní Moravu do Havířova. Výhra v zápase 36. kola s místními Pantery by znamenala uchování naděje na play-off, prohra téměř jistě ztrátu nadějí. To si plně uvědomuje i dvojice trenérů.
"My si prostě musíme napravit reputaci," uvedl Jaroslav Jágr, toho času již s týmem na cestě. Jeho slova jsou na místě, tým, ač citelně oslaben, si diváky v poslední době příliš nezískal. Splnit jeho slib se určitě budou snažit i uzdravení marodi Šimánek a Bartoš, chybět naopak stále budou juniorští reprezentanti Vondrka s Novotným.

V prvním vzájemném duelu naši hokejisté právě v Havířově prohráli po bitvě až v prodloužení 2:1, na domácím ledě jsme svého soupeře udolali rovněž nejtěsněji 3:2. Jiný průběh zápasu se dá asi těžko čekat. Situace našeho celku je ztížená, neboť Panterům se v posledních zápasech přes vnitřní problémy začalo dařit (Vsetín 5:2, Litvínov 7:3) a před vlastním publikem se budou snažit svoje zlepšení potvrdit.

Utkání začíná v 17:00 a určitě by mělo být pozvánkou na nedělní domácí duel se Znojmem.
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....