Banes Motor České Budějovice
11.01.2002, Radek Vokál

Podaří se zlomit černou sérii?

Dnes od 17:30 proti sobě nastoupí na budějovickém ledě dva rivalové. Domácí hokejisty čeká tuhý boj s hokejisty Plzně a snaha zlomit nepříznivé série. Doma vyhrály Budějovice naposledy 2. prosince s posledním Kladnem, a to ještě horko-těžko 4:3. S Plzní jsme se utkali dvakrát, doma jsme v říjnu podlehli 2:5 a v listopadu v Plzni dokonce 0:3. Plzeň bude chtít napravit úterní domácí výpadek s Vítkovicemi (3:4).
Trenér Jaroslav Jágr před utkáním s Plzní: "Chtěl bych dementovat zprávy deníku SPORT, kde jsem údajně prohlásil, že nestojíme o účast v play-off. Pravý opak je pravdou. S tímto předsevzetím jdeme i do dnešního zápasu, kde zisk tří bodů by nás udržel v kontaktu s osmičkou. Stále se snažíme o sestavení silné pětky, která by dokázala soupeře po všech stránkách přehrát. Proto do dnešního utkání mezi dva nejlepší naše střelce jsme nominovali Františka Mrázka, který v posledním utkání ve Vsetíně patřil k našim nejlepším hráčům. Příležitost v dnešním utkání dostanou i naši reprezentanti Vondrka a Novotný, kteří jsou již dostatečně odpočinuti po fyzické i psychické stránce a v tréninku se jeví v tom nejlepším světle. Do utkání jsme chtěli nastoupit se čtyřmi útočnými řadami, bohužel pro zranění Jirky Šimánka toto nemůžeme realizovat."
Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....